Routebeschrijving

Adresgegevens en routebeschrijving Endemol Nederland

MediArena 2 1099 CZ Duivendrecht (Amsterdam Z-O) Telefoon: 020 – 893 1000

A1 (vanuit Amersfoort richting Amsterdam)

Rijdend op de A1 Amersfoort-Amsterdam, neemt u de afslag A10 Den Haag – Ring Oost. Op de A10 neemt u de afslag S111 Amstel Business Park. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Daarna gaat u bij het tweede stoplicht weer linksaf. U rijdt nu op de Spaklerweg. Deze weg gaat over in de Holterbergweg. Bij de derde stoplichten gaat u linksaf en onmiddellijk daarna rechtsaf. U bent nu bij de oprit van de MediArena Studio’s Amsterdam. Voor de parkeergarage houdt u rechts aan en volgt de borden Parkeren Bezoekers. Voor laden en lossen / afgifte goederen houdt u links aan en volgt de borden afgifte goederen.

A2 (vanuit Amsterdam richting Utrecht / vanuit Utrecht richting Amsterdam)

Rijdend op de A2 Amsterdam-Utrecht / Utrecht-Amsterdam, neemt u de afslag Duivendrecht/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf (Burgemeester Stramanweg). Houdt op deze weg rechts aan en volg de borden parkeren P2. Ga bij de stoplichten linksaf (Holterbergweg). Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf en onmiddellijk daarna weer rechtsaf. U bent nu bij de oprit van de MediArena Studio’s Amsterdam. Voor de parkeergarage houdt u rechts aan en volgt de borden Parkeren Bezoekers. Voor laden en lossen / afgifte goederen houdt u links aan en volgt de borden afgifte goederen.

A4 (vanuit Den Haag richting Amsterdam)

Rijdend op de A4 Den Haag-Amsterdam neemt u de afslag naar de A9 richting Almere/Amersfoort/Amsterdam. Aan het einde van de A9 neemt u de afslag A2 richting Amsterdam. Op de A2 neemt u de afslag Duivendrecht/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf (Burgemeester Stramanweg). Houdt op deze weg rechts aan en volg de borden parkeren P2. Ga bij de stoplichten linksaf (Holterbergweg). Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf en onmiddellijk daarna weer rechtsaf. U bent nu bij de oprit van de MediArena Studio’s Amsterdam.

Voor de parkeergarage houdt u rechts aan en volgt de borden Parkeren Bezoekers. Voor laden en lossen / afgifte goederen houdt u links aan en volgt de borden afgifte goederen.

A9 (vanuit Alkmaar richting Amsterdam)

Rijdend op de A9 Alkmaar-Amsterdam neemt u de afslag A2 richting Amsterdam. Op de A2 neemt u de afslag Duivendrecht/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf (Burgemeester Stramanweg). Houdt op deze weg rechts aan en volg de borden parkeren P2. Ga bij de stoplichten linksaf (Holterbergweg). Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf en onmiddellijk daarna weer rechtsaf. U bent nu bij de oprit van de MediArena Studio’s Amsterdam. Voor de parkeergarage houdt u rechts aan en volgt de borden Parkeren Bezoekers. Voor laden en lossen / afgifte goederen houdt u links aan en volgt de borden afgifte goederen.

A10 (ringweg Amsterdam – binnenring)

Rijdend op de A10 (binnenring) neemt u de afslag S111 Amstel Business Park. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Daarna gaat u bij het tweede stoplicht weer linksaf. U rijdt nu op de Spaklerweg. Deze weg gaat over in de Holterbergweg. Bij de derde stoplichten gaat u linksaf en onmiddellijk daarna rechtsaf. U bent nu bij de oprit van de MediArena Studio’s Amsterdam. Voor de parkeergarage houdt u rechts aan en volgt de borden Parkeren Bezoekers. Voor laden en lossen / afgifte goederen houdt u links aan en volgt de borden afgifte goederen.

A10 (ringweg Amsterdam – buitenring)

Rijdend op de A10 (buitenring) neemt u de afslag S111 Amstel Business Park. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Daarna gaat u bij het derde stoplicht weer linksaf. U rijdt nu op de Spaklerweg. Deze weg gaat over in de Holterbergweg. Bij de derde stoplichten gaat u linksaf en onmiddellijk daarna rechtsaf. U bent nu bij de oprit van de MediArena Studio’s Amsterdam. Voor de parkeergarage houdt u rechts aan en volgt de borden Parkeren Bezoekers. Voor laden en lossen / afgifte goederen houdt u links aan en volgt de borden afgifte goederen.

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station Bijlmer Arena is bereikbaar per trein, bus en metro. De MediArena Studio’s Amsterdam bevinden zich op circa vijftien minuten lopen van dit station.

Neem op station Bijlmer Arena de uitgang Arenaboulevard. Op het Hoogoordplein gaat u rechtsaf de Arenaboulevard op. Aan het einde van de Arena-boulevard gaat u rechtsaf De Passage op. Als u het Ajax-stadion Amsterdam Arena (aan uw rechterhand) bent gepasseerd, gaat u linksaf De Loper op. Na circa 200 meter gaat u rechtsaf richting de entree van de MediArena Studio’s Amsterdam.